Остават броени дни до най-вълнуващото време в годината –  Коледа

...
Остават броени дни до най-вълнуващото време в годината –  Коледа
Коментари Харесай

Смайващи творения и рекорден брой участници ни очакват на Mish Mash Fest – Xmas Edition!

Остават броени дни до най-вълнуващото време в годината –  Коледа и Нова година, а с него и опцията да зарадваме околните си хора с подбрани особено за тях дарове. Ще имате опцията да ги намерите в последното за годината издание на обичания ни фестивал, в който ще има над 70 участници. 

На 15, 16 и 17 декември    още веднъж ще събере на едно място най-хубавите самостоятелни създатели и лейбъли в България. Поводът, както постоянно, е трогателен и те са приготвили смайващи творения! Дрехи, аксесоари, декорация, интериорни решения, бижута, обувки, козметика, книги, картини, плакати и доста други артикули ще чакат дребни и огромни, с цел да ги зарадват в навечерието на Коледа.

Събитието ще се организира под куполите на ЛАРГОТО – едно от най-емблематичните и красиви пространства в София - където творчеството и културата ще бъдат на своя територия.

В събитието ще вземат присъединяване и редица обществени бизнесмени и фондации, които благотворително ще продават своите творения, като приходите ще отидат за поддръжка на хора в неравностойно състояние. Така посетителите ще могат да изберат подарък с идея и да оказват помощ на възрастен или дете в потребност. 

Със своите над 60 издания и 8-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и авторитетни базари на самостоятелни лейбъли и хендмейд създатели. Всяко от тези събития събира по няколко хиляди гости и е необятно отразено в медиите, а през последните години събитието е в Календара на културните събития на Столична община. Mish Mash fest e уредник на Коледен парк София, Street Music Fest и Чудовищен фест.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР